Dve cesty transformácie podnikovej sféry - Tran Thanh Lam
Základné procesy ekonomickej reformy. Reforma podnikovej sféry ako ťažisko ekonomickej transformácie. Odlišnosti v koncepcii celkovej hospodárskej transformácie v procesoch podnikovej reformy v Číne a v strednej Európe. Popis dvoch metód privatizácie. Získané skúsenosti z priebehu podnikovej transformácie.