Konštruktívne zásady rozdeľovania financií - Srnková, Ľ.
Programy štrukturálnych fondov Európskej komisie. Podpora agrárnej politiky a rozvoja vidieka. Zásady práce štrukturálnych fondov - kľúčová, programovania, partnerstva a adicionality.