Vývoj zamestnanosti a priemerných miezd v poľnohospodárstve roku 1996 - Buchta, Stanislav
Analýza štruktúry zamestnancov v poľnohospodárstve. Vývoj počtu podielu pracujúcich žien v poľnohospodárstve. Štruktúra zamestnancov v poľnohospodárstve od r. 1989. Priemerné mzdy a produktivita práce v porovnaní s priemyslom, stavebníctvom, dopravou, spojmi a ostatnými odvetviami.