Mestský cestovný ruch - Styk, M.
Rozvoj cestovného ruchu v mestách a jeho špecifiká. Mestský cestovný ruch a jeho motivácia. Jednotlivé formy cestovného ruchu. Cieľové miesta mestského cestovného ruchu. Úloha mestských úradov pri zabezpečovaní rozvoja mestského cestovného ruchu. Ciele koncepcie mestského cestovného ruchu. Pozitívne a negatívne efekty rozvoja cestovného ruchu.