Skôr ako začnete podnikať vo vidieckom cestovnom ruchu - Gúčik, Marián
Budúcnosť a ciele vidieckeho cestovného ruchu na Slovensku. Osobitosti podnikania v týchto oblastiach: využívanie bytového fondu na vidieku, poskytovanie služieb turistom, lepšie životné prostredie. Základné požiadavky na úspešné podnikanie v oblasti cestovného ruchu na vidieku. Nevyhnutnosť prípravy obyvateľstva na rozvoj cestovného ruchu v obci.