Marketing a řízení prodeje. Jak dokonale uspokojit zákazníky. 3 - Boulden, G.P
Komunikácia so zákazníkmi. Zavádzanie programu TCS (total customer satisfaction). Uspokojovanie rozumných požiadaviek zákazníka. Zisťovanie záujmu. Formulácia otázok pre prieskum požiadaviek. Služby pre zákazníkov na základe prieskumu. Meranie a testovanie (benchmarking). Štyri úrovne merania v rámci procesu TCS. 1. Čo si myslia zákazníci o firme. 2. Meranie interných výkonov. 3. Prieskum spokojnosti zamestnancov. 4. Externé testovanie.