Marketing a řízení prodeje. Jak dokonale uspokojit zákazníky. 2 - Boulden, G.P
Organizačné opatrenia na podporu rozvoja programu starostlivosti o zákazníka. Jedná sa o dva aspekty tohto procesu: 1. Vývoj systémov a postupov potrebných k vytvoreniu patričnej kultúry starostlivosti o zákazníka v existujúcej organizácii. 2. Zavedenie nového oddelenia, ktoré sa bude zaoberať starostlivosťou o zákazníka. Aktivity, ktoré sú potrebné vykonať v existujúcej organizácii v rámci procesu starostlivosti o zákazníka.