Ochrana vnútorného trhu v medzinárodnom obchode - Gerstner, A.
Analýza zákona č.59/1997 Z.z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. Pravidlá posudzovania dumpingu pri dovoze tovaru a konanie pri zisťovaní a posudzovaní dumpingovej ujmy a prijímaní opatrení na ochranu pred dovozom dumpingového tovaru. Vysvetlenie pojmu dumping. Dočasné opatrenia MF SR pri ochrane proti dumpingu.