Reklamné agentúry integrujú DM firmy
Nárast výkonov v oblasti direct marketingu na nemeckom trhu. Nová forma, ktorú zaviedla agentúra BBDO Nemecko - "brand link". Pripojenie direct-marketingových agentúr na počítačovú sieť. Reklamné agentúry a ich dcérske spoločnosti v directmarketingu.