Tretí sektor je súčasťou trhu - Rážová, M.
Marketingová komunikácia v treťom sektore. Marketing Ligy proti rakovine. Kampaň Ligy proti rakovine. Odlíšenie produktu prostredníctvom charity. Sponzoring charitatívnych organizácii agentúrou Ogilvy & Mather. Sponzoring vzdelávania. Legislatívne obmedzenie pre slovenské firmy zúčastňujúce sa na sponzoringu.