Zlaté stránky v prieskume
Výsledky mediálneho projektu Media & TGI '97 agentúry AISA Slovensko o používaní telefónneho zoznamu Zlaté stránky. Doterajšie prieskumy spoločnosti Zlaté stránky Mediatel. Dôvody mediálneho prieskumu na Slovensku. Používanosť Zlatých stránok. Výskum spotrebného a mediálneho správania obyvateľstva. Faktory používanosti Zlatých stránok. Používanosť Zlatých stránok podľa zamestnaneckej pozície, vekových skupín a vzdelania.