Keď sa úver nedáva na známosť - Makarová, M.
Výhody leasingu z hľadiska makroekonomického a mikroekonomického. Charakteristika leasingu. Účtovanie leasingu. Komodity, v ktorých sa najviac využíva leasing. Štruktúra leasingových spoločností. Leasingové vzťahy uskutočňované v rámci zahranično-obchodných vzťahov. Leasingové poplatky do zahraničia a zamedzenie dvojitého zdaňovania. Prístup k príjmom zo zahraničnoobchodných operácií zo strany ekonomicky rozvinutých krajín a menej rozvinutých krajín.