Medzinárodný účtovný štandard IAS 17 a účtovanie leasingu podľa predpisov platných v Slovenskej republike - Spišák, R.
Leasing ako forma financovania obstarania investičného majetku. Účtovanie a výkazníctvo subjektov leasingového vzťahu. Vypovedacia schopnosť účtovných výkazov leasingovej spoločnosti.