Představujeme mezinárodní leasingová sdružení - Pulz, J.
Vznik medzinárodných leasingových združení na začiatku 70. rokov. Najvýznamnejšia je Federácia európskych leasingových asociácií - LEASEUROPE. Ciele, spolupráca, hlavné orgány a najvýznamnejšie výsledky doterajšej činnosti LEASEUROPE. Koordinačným nevládnym strediskom svetového leasingu je Svetová leasingová rada (WLC), založená v r. 1984.