Jak nakupuje Amerika
Nakupovanie v USA podľa katalógov zásielkových domov. Objednávky prostredníctvom sietí Home Shopping Network (HSN) a QVC. Nakupovanie prostredníctvom počítača pripojeného k sieti Internet (ISN Internet Shopping Network). On-line Shopping.