Stojíme pred úlohou lepšie predávať prácu
Exportná výkonnosť Slovenska. Vývoj obchodnej a platobnej bilancie. Teritória, kde chce Slovensko rozšíriť svoj vývozný kapitál. Smerovanie v rámci štruktúry vývozu. Produkcia v jednotlivých odvetviach. Orientácia v dovoze. Model základných vývozno-dovozných relácií vo výhľade do roku 2005. Vecné a systémové priority prognózovaného modelu zahraničného obchodu.