Úskalia exportu do Ruska - Kramplová, Ľ.
Problematika vyrovnanosti obchodnej bilancie Slovenskej republiky s Ruskou federáciou. Trendy exportu do Ruska od r. 1989. Vládni splnomocnenci pre obchodnú spoluprácu s Ruskom. Výsledky medzivládnej komisie pre obchodno-hospodársku, vedecko-technickú a kultúrnu spoluprácu medzi SR a Ruskom o dodávkach paliva do r. 1999. Výsledky rokovaní o založení spoločných slovensko-ruských podnikoch na ruskej strane. Prehľad o kontraktoch dohodnutých na rokovaniach podnikateľov SR a RF. Vývoj realizácie zahraničného obchodu SR s RF za január - august 1995 - 1997.