Evropská unie - Japonsko: Ekonomická dimenze současných vzájemných vztahů, problémy a jejich řešení - Hladíková, A.
Analýza súčasných ekonomických vzťahov medzi Európskou úniou a Japonskom. Vzájomný obchod EÚ a Japonska. Priame investície z EÚ do Japonska. Priame investície Japonska v EÚ. Problémy týkajúce sa prístupu na trh v Japonsku. Hodnotenie japonského prístupu na trh Európskej únie. Podpora vývozu EÚ do Japonska. Priemyselná spolupráca.