Podmienky a prekážky vývozu a dovozu z hľadiska malého a stredného podnikania na Slovensku - Fifeková, Elena
Malé a stredné podniky na Slovensku zaoberajúce sa dovoznou a vývoznou činnosťou. Motívy a bariéry vývozu zo SR. Podpora vývozu z hľadiska potrieb malého a stredného podnikania. Podmienky a prekážky dovozu do SR.