Rukověť exportéra: Malajsie. 2 Dovozní režim a související předpisy - Kachlík, Alfons
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre vykonávanie zahraničného obchodu s Malajziou. Clo a colné konanie. Dane a vedľajšie dávky. Malajské právo. Priemyselné a autorské práva. Rozhodcovské konanie. Vymáhanie pohľadávok. Spoločné podnikanie, zahraničné investície. Vývozné predpisy, podpora vývozu. Devízové predpisy. Služobné cesty, obchodné rokovania.