Všeobecné prodejní a dodací podmínky při exportu. 3 - Kachlík, Alfons
Uskutočňovanie platby za tovar. Vlastnícke právo na tovar. Okolnosti vylučujúce zodpovednosť vývozcu. Reklamácie. Servis. Ustanovenia o riešení sporov. Špecifické ustanovenia. Použitie všeobecných podmienok v praxi.