Intervence na devizových trzích v teorii a empirii - Frait, Jan
Devízové intervencie na devízových trhoch a ich efektívnosť - motívy intervencií, intervenčné funkcie, sterilizácia menových účinkov intervencií. Menové kurzy a intervencie v ekonomickej teórii - portfóliový efekt, signalizačný efekt. Intervencie a kurzová volatilita.