Rezervy vo všetkých oblastiach - Hošková, Adela
Vývoz a dovoz zahraničných investícií na Slovensko. Vývoj vstupu priamych zahraničných investícií oproti predchádzajúcim rokom. Krajiny vývozu slovenských investícií. Odvetvia, do ktorých smeroval vývoz priamych zahraničných investícií. Pôsobenie priamych zahraničných investícií na obchodnú a platobnú bilanciu. Faktory vplývajúce na objem dovozu a vývozu priamych zahraničných investícií na Slovensko.