Devizové kurzy v období po rozpadu bretton-woodského systému - Frait, Jan
Rozpad bretton-woodskeho systému na konci 60. rokov. Prechod k plávajúcim devízovým kurzom. Kurzové režimy súčasnosti. Špekulácia a kurzová neistota. Riadenie devízových kurzov. Fundamentálny rovnovážny devízový kurz.