Spolupráca od Mysu dobrej nádeje - Vermuelen, P.
Rozhovor s veľvyslancom Juhoafrickej republiky P. Vermuelenom o rozvíjajúcich sa kontaktoch Slovenska s touto krajinou. Doterajšia úroveň, kvantita a kvalita vzájomných vzťahov medzi JAR a Slovenskom na poli politickom, hospodárskom a diplomatickom. Analýza možností obchodovania a kooperácie medzi hospodárskymi subjektami. Možnosti spolupráce v oblasti služieb, cestovného ruchu a kultúry.