Amsterodam: nepříliš zásadní krok vpřed - Zavadil, P.
Analýza návrhu Amsterdamskej zmluvy týkajúceho sa politiky Európskej únie z 18.6.1997. Obsah oddielov: I. Sloboda, bezpečnosť a spravodlivosť, II. Únia a občan, III. Účinná a súdržná zahraničná politika, IV. Inštitúcie Únie, V. Užšia spolupráca a flexibilita v spolupráci členských štátov.