Evropská unie po skončení mezivládní konference Príloha
Výňatok z prejavu predsedu vlády Luxemburského veľkovojvodstva na tému pripravenosti vstupu Českej republiky do Európskej únie a NATO. Úlohy EÚ pred integráciou asociovaných krajín. Proces integrácie členských krajín EÚ do Európskej menovej únie a koordinácia hospodárskych politík členských štátov. Ochrana v sociálnej oblasti.