Hospodářské vztahy s Evropskou unií Základní tendence vývoje 1993-1997 - Podracký, V.
Hodnotové vyjadrenie vývozu Českej republiky do krajín Európskej únie v období 1993-1997. Vývoj obchodu so štátmi Európskej únie. Najvýznamnejší obchodní partneri ČR. Objem obchodu ČR s jednotlivými krajinami EU-15. Tovarová štruktúra vývozu ČR. Podiel na celkovom vývoze ČR.