Zmluvné dohody - Švač, V.
Uzatváranie obchodných dohôd - kontraktov. Rokovanie s kupcom. Proces uzavretia kontraktu. Zostavenie kontraktu. Obsah kontraktu. Formulácia termínov a informácií v obsahu kontraktu.