Zodpovednosť spoločníkov a orgánov spoločnosti za záväzky spoločnosti podľa nemeckého práva - Munz, Ch
Spoločnosti v nemeckom občianskom práve. Spoločnosti s neobmedzeným osobným ručením. Spoločnosť s ručením obmedzeným. Osobné ručenie konateľov. Úvahy o jednotlivých druhoch spoločností.