O úlohách mestskej samosprávy
Rámcový plán činnosti samosprávy hlavného mesta SR Bratislavy v období september 1997 - jún 1998. Prijatie všeobecných záväzných nariadení. Priority rozpočtu na r.1998. Oblasť verejného poriadku a požiarnej ochrany. Dopravné služby a komunálna bytová výstavba. Cestné hospodárstvo. Tvorba odvetvových generelov. Životné prostredie. Rozvoj bývania a sociálnych vecí.