Verejná správa v minulosti a dnes. 4 - Volko, V.
Ďalšie závažné úlohy, ktoré treba splniť v rámci celkovej reformy verejnej správy. Preloženie navrhovaných zákonov o konštituovaní vyšších územných samosprávnych celkov a prenose právomocí z orgánov miestnej štátnej správy na orgány miestnej samosprávy. Vzťahy medzi vyšším územným celkom a orgánmi štátu a obcami.