Verejná správa v minulosti a dnes. 2 - Volko, V.
Zameranie príspevku na reformu verejnej správy, ktorej základom bolo schválenie zákona NR SR č.221/1996 Z.z. o územnom a správnom usporiadaní Slovenskej republiky a č.222/1996 Z.z. o organizácii miestnej štátnej správy.