Dobrý rozbeh i perspektíva - Němec, M.
Prístup podnikov k doplnkovému dôchodkovému poisteniu analyzuje generálny riaditeľ Prvej dôchodkovej doplnkovej poisťovne Tatry-Sympatia, Michal Němec. Uzatvorené zamestnávateľské zmluvy. Typy modelov, ktoré uprednostňujú zamestnávatelia pri uzatváraní zmlúv s poisťovňou Tatry. Faktory vplývajúce na záujem zamestnávateľov o doplnkové dôchodkové poistenie. Prognóza záujmu podnikov o doplnkové dôchodkové poistenie.