Hospodárenie v zdravotných poisťovniach - Olexa, Milan
Pluralitný systém slovenských zdravotných poisťovní. Legislatívny rámec pre činnosť zdravotných poisťovní na Slovensku. Hlavné ukazovatele poisťovní: príjmy z poistného, štruktúra poistencov, celkové úhrady zdravotných poisťovní za zdravotnú starostlivosť za 1. polrok 1997.