Poisťovňa Otčina - Váš blízky partner Ako sporiť na horšie časy - Mocker, P.
Nový produkt poisťovne Otčina, a.s. - poistenie štúdium plus. Životné a dôchodkové poistenie ako významný doplnok štátneho sociálneho zabezpečenia. V pripravovanej novele k zákonu č. 286/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty navrhuje Slovenská asociácia poisťovní zaradenie životného poistenia ako nákladovej položky u právnických osôb a položky znižujúcej základ dane u fyzických osôb.