Sociálne zabezpečenie - Reiselová, E.
Z obsahu: Súčasný systém sociálneho zabezpečenia sa má po prijatí nového zákona zmeniť na poistný. Štát na takú vážnu sociálnu reformu nebude mať zdroje, domnieva sa J. Brocka. Budúcnosť sociálneho poistenia je v systéme osobných dôchodkových účtov, tvrdí H. Woleková.