Informácia o Centre ďalšieho vzdelávania Ekonomickej univerzity v Bratislave - Kuzmová, A.
Zameranie Centra ďalšieho vzdelávania EU v Bratislave so zameraním na manažérske, podnikateľské, marketingové a ekonomické disciplíny. Ponuka vzdelávacích aktivít na r. 1997.