S visačkou kvality
Najnovšie ocenenia Slovak Gold. Celkový počet ocenených výrobkov podľa odvetví. Zoznam podnikov, ktorým nadácia poskytla mimoriadne predĺženie platnosti certifikátov. Ocenenie a formovanie priaznivého postoja verejnosti k podnikom.