Integrovaný model riadenia - Mošat, V.
Stratégia rozvoja a prosperity Stredoslovenských energetických závodov, š.p. Žilina. Makroekonomické faktory ovplyvňujúce výkonnosť podniku. Program reštrukturalizácie v podniku zameraný na optimalizáciu podnikových zdrojov. Stratégia riadenia rozvoja podniku. Programové ciele v reštrukturalizácii podniku.