Začínali od nuly - Ďurianová, Alica
Konverzia zbrojárskeho podniku VVÚ-ZŤS Košice na strojársky podnik. Certifikát kvality ISO 9001. Orientácia podniku vo výrobe. Výrobné kapacity. Vrcholový manažment spoločnosti. Miera fluktuácie. Prehľad o hospodárení. Konverzia manažmentu strojárskych podnikov.