Dlhodobým zámerom Bane Záhorie je vybudovanie energetického zdroja pre vlastné uhlie s kapacitou 150 -tisíc ton ročne - Vašina, P.
Ekonomicko-finančná analýza hospodárenia hnedouhoľnej Bane Záhorie. Výsledky hospodárenia v r.1996. Podnikateľský zámer koncipovaný po zmene majiteľov bane. Ťažba lignitu od r. 1992. Sortiment výroby v Bani Záhorie. Zloženie akcionárov.