Vodárenske nádrže - významný zdroj zásobovania vodou - Lukáč, M.
Zásobovanie miest a obcí pitnou vodou ako najprioritnejší celospoločenský záujem. Aktuálnosť výstavby vodárenských nádrží. Vodné zdroje, ich charakteristika a miera ich využitia. Vodárenské nádrže - požiadavky a kritériá ich hodnotenia. História vodárenských nádrží.