Kórejský zázrak na export - Andrejčák, Tomáš
Cieľ globalizačného plánu automobilového koncernu Daewoo Motor Co. Modernizácia domácich závodov a vytvárania samostatného vývojového strediska. Cenová stratégia. Expanzia spoločnosti na zahraničné trhy. Priame investície v Poľsku, Česku, Rumunsku a na Ukrajine. Investície v oblasti priemyslu, obchodu a služieb. Základná filozofia korporácie Daewoo. Plán objemu produkcie.