Mestské lesy Košice zatiaľ hospodária s miernym ziskom, trúfajú si však na viac - Beer, Gabriel
Mestské lesy Košice (MLK), s.r.o. - vznik, postavenie, hospodárenie. Strata zahraničných partnerov, súčasný stav vo vývoze dreva. Ťažkosti podnikania v lese, nedostatok finančných prostriedkov.