Vízia a misia hospodárskych subjektov v agrorezorte - Otolinski, E.
Pred podnikmi poľnohospodárskej prvovýroby a podnikmi potravinárskeho priemyslu stojí závažná úloha - spracovať víziu ich rozvoja a misiu (poslanie) ich existencie. Vízia a misia ako základné komponenty podnikovej stratégie.