Project-making on Preparation of Educational and Training Courses for Entrepreneurs of Small and Medium-sized Businesses in Slovakia - Porvazník, Ján
Celkový význam malých a stredných firiem na Slovensku vo vzťahu k dosahovaným ekonomickým výsledkom a spoločenskej klíme. Úspech firiem v závislosti na kompetencii ich majiteľov, manažérov a pracovníkov. Prehľad o vzdelávacích inštitúciách pôsobiacich na trhu ďalšieho vzdelávania zamestnancov v malých a stredných firmách. Projektovanie prípravy na podnikanie. Adekvátne formy výučby a tréningu v danej oblasti prípravy.