Banka na podporu malých a stredných podnikov Príloha - Machala, Peter
Činnosť Úverovej banky pre znovuvýstavbu (KfW). Investičná podpora malých a stredných podnikov. Financovanie exportu a projektov. Podpora rozvojových krajín. Poradenská činnosť v krajinách strednej a východnej Európy (SVE). Ťažiská hospodárskeho poradenstva. Financovanie zahraničných investícií a joint ventures v krajinách SVE. Program pre stredné podniky v zahraničí. Program pre životné prostredie. Prostriedky vrámci Programu pre pobočky a technológie na dlhodobé financovanie investícií a štúdií nemeckých podnikov v štátoch SVE. Dlhodobé financovanie exportu. Financovanie projektov.