Finančné injekcie pre podnikateľov - Turčániková, K.
Úloha Slovenskej záručnej a rozvojovej banky v uvoľňovaní zdrojov do malého a stredného podnikania. Rozhovor s gen. riaditeľom SZRB G. Sedlákovou. Kritériá poskytovania subsidiárnych programov. Zameranie podpory podnikania. Poskytovanie nenávratných finančných príspevkov.