Small and Medium-sized Business in Slovakia - Foltín, J.
Analýza rozvoja malého a stredného podnikania na Slovensku z hľadiska funkcií, ktoré tento sektor má vo vyspelých ekonomikách. Štatistické údaje za obdobie r. 1990-1995. Špecifické črty malého a stredného podnikania s poukázaním na ich slabé a silné stránky, ako aj riziká pre ich ďalší rast. Úloha podnikania v rozvojových, prechodných a vyspelých ekonomikách v reťazci tvorby hodnoty od dodávateľa cez výrobu/zhromažďovanie až po distribúciu.